Service

Service

Service

Service

Hieronder vindt u enkele handige extraatjes die wij u gratis aanbieden. De bestanden die u hieronder kunt downloaden zijn gemaakt in pdf-formaat. Om dit te kunnen lezen heeft u Adobe Acrobat Reader nodig (gratis). U kunt de bestanden downloaden en gebruiken voor niet-commerciële doeleinden. Verdere verspreiding, zowel digitaal als analoog, zonder nadrukkelijke toestemming van de auteurs en/of de uitgever is verboden.

Checklisten voor het houden van presentaties

Spreken in het Openbaar

Als u hier klikt, krijgt u een aantal checklisten die erg praktisch zijn als u presentaties moet verzorgen. De checklisten komen uit het boek: Management & Communicatie: Spreken in het Openbaar.

Vragenlijst om communicatieangst te meten

Als u hier klikt, krijgt u een vragenlijst uit het boek: Management & Communicatie: Spreken in het Openbaar. Met behulp van deze vragenlijst kunt u uw angst vaststellen voor communicatie in het algemeen en voor presentaties in het bijzonder.

Tabel van non-verbaal gedrag

Basisprincipes van CommunicaieAls u hier klikt, krijgt u een overzicht van belangrijke non-verbale signalen. Het overzicht komt uit het boek: Management & Communicatie: Basisprincipes van communicatie.

Dr. C.W.H. van Raaltenpark 56
1506 LW  Zaandam 

 

Telefoon:
+31(0)88-ardens8
 
(+31(0)88-2733678)