Presentatietechnieken

Reach your audience
like no other

Reach your audience like no other

Presentatietechnieken

"It is not whether you really cry. It's whether the audience thinks you are crying."
(Ingrid Bergman)

Het is droevig gesteld met de meeste presentaties: zich verbergend achter een katheder in een halfverduisterde zaal trachten sprekers de aandacht van hun publiek af te leiden door zoveel mogelijk PowerPoint dia's achter elkaar te vertonen en daarbij het publiek te overspoelen met informatie. Bij commerciële presentaties zitten klanten vaak te wachten tot het 'verplichte nummer' achter de rug is en er eindelijk zaken gedaan kunnen worden. Van voorlichtingspresentaties wordt vrijwel niets onthouden en de meeste toespraken zijn zo slaapverwekkend, dat veel luisteraars het einde niet bewust meemaken.

spreken in het openbaar

Toch is het niet moeilijk om een goede presentatie te houden. Opvallend goed presenteren is geen geheimzinnige gave die slechts is voorbehouden aan een kleine selecte groep, maar een kwestie van de juiste aanpak en juist hier wringt vaak de schoen.

Door een praktische, wetenschappelijk verantwoorde training geeft Ardens Group haar cursisten niet langer de kans om zich te verschuilen achter allerlei hulpmiddelen en gadgets. De deelnemers zijn na de training in staat om daadwerkelijk contact met hun publiek te maken, waardoor de boodschap een veel grotere impact heeft dan bij de reguliere methodes.

Voor meer informatie over de training Presentatietechnieken of een van onze andere trainingen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om onze brochure aan te vragen of om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze trainers.

 

Informatie aanvragen