Faseren en beheersen van het verkoopproces

Are your sales staff
ready for real action yet?

Are your sales staff ready for real action yet?

Faseren en beheersen van het verkoopproces

"Chance favors only the prepared mind." (Louis Pasteur)

Topverkopers onderscheiden zich van hun collega's doordat zij er telkens weer in slagen de klant te overtuigen van de noodzaak van de aankoop. Dit doen zij niet alleen door meer vragen te stellen, maar zeker ook door de juiste vragen te stellen. Daarnaast zijn ze uitermate goed in staat om het sales proces te faseren en te beheersen. Hiermee verhogen zij hun eigen effectiviteit en genereren ze tevens meerwaarde voor de klant. Deze zal hen hierdoor meer als adviseur dan als verkoper zien, wat de kans op herhalingsaankopen aanzienlijk vergroot.

In deze training wordt de deelnemers geleerd om hun verkoopeffectiviteit te vergroten door ze te leren de juiste vragen te stellen en daarmee de klant zelf tot de conclusie te laten komen dat het product voor hem onontbeerlijk is. De structuur en methodieken die aangereikt worden tijdens de training kunnen ze vervolgens gebruiken als hun Sales-GPS om met vertrouwen te navigeren door het verkoopproces.

Voor meer informatie over de training Faseren en beheersen van het verkoopproces of een van onze andere trainingen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om onze brochure aan te vragen of om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze trainers.

 

Informatie aanvragen