Doelgericht communiceren

Cut the crap and
get to the point

Cut the crap and get to the point

Doelgericht communiceren

"The most important thing in communication is hearing what isn't said."
(Peter F. Drucker)

Tijdens de training 'Doelgericht communiceren' worden de deelnemers getraind in effectieve communicatietechnieken. Na afloop van de training zijn zij beter in staat krachtig en doelgericht te communiceren door de eigen communicatiestijl adequaat op de gesprekspartner af te stemmen.

Basisprincipes van communicatie

Om dit te bereiken krijgen de deelnemers inzicht in de eigen stijl van communiceren en in die van anderen. Ze leren hun reacties goed te timen en misverstanden in de communicatie te signaleren en te ondervangen om zo het gedrag van anderen te beïnvloeden.

Centraal staan beter en actief luisteren, interpreteren van lichaamstaal en het inlevingsvermogen in anderen, naast het vermogen om ongewenste communicatiestijlen van anderen (bijvoorbeeld verbale agressie) om te buigen naar gewenste stijlen.

Voor meer informatie over de training Doelgericht communiceren of een van onze andere trainingen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om onze brochure aan te vragen of om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze trainers.

 

Informatie aanvragen