Consultancy

Good advice
takes you further

Good advice takes you further

ArdensComm biedt verschillende management services, die hun succes in het verleden ruim hebben bewezen. De adviseurs van ArdensComm hebben niet alleen gedegen kennis van organisaties en bedrijfsprocessen, maar zeker ook inzicht in en kennis over groepsprocessen en gedragsbeïnvloeding.

Services die worden geboden zijn onder andere:

 • Begeleiding van veranderingsprocessen
  Veranderingsprocessen, hoe bedrijfskundig verantwoord ook, falen vaak door het verlies van draagvlak bij de mensen die ze moeten uitvoeren. ArdensComm heeft bij uitstek de expertise om dit te voorkomen.
 • Bemiddeling bij conflicten
  Een onafhankelijke, deskundige arbitrage versneld het oplossingsproces aanzienlijk en voorkomt escalatie en frustraties. ArdensComm heeft bewezen zelfs in zeer sterk geëscaleerde situaties samen tot een structurele oplossing te kunnen komen.
 • Faciliteren tijdens workshops, congressen en meetings
  Het succes van een event hangt in belangrijke mate af van een deskundige en inspirerende leiding. ArdensComm heeft in het verleden met groot succes zeer veel events gefaciliteerd, zowel in de profit als non-profit sector.
 • Dagvoorzitterschap tijdens bijzondere vergaderingen
  De adviseurs van ArdensComm hebben met hun sterk systematische benadering in het verleden bewezen de meest complexe vergaderingen tot een succes te maken.
 • Begeleiding bij complexe onderhandelingen
  De adviseurs van ArdensComm begeleiden onderhandelingen van de voorbereiding tot aan de closing. Een goed inzicht in het onderhandelingsproces zorgt voor een hoog rendement met behoud van een goede relatie.
 • Adviezen ten behoeve van de interne- en externe communicatie
  Inzicht in mensen en kennis van de psychologie in een businessomgeving zijn belangrijke eigenschapen om te komen tot een gedegen communicatieadvies. De adviseurs van ArdensComm hebben op dit gebied hun sporen ruimschoots verdiend.
 • Adviseren en ondersteunen bij het opstellen van opleidingsplannen
  De jarenlange expertise van de trainers/adviseurs van ArdensComm helpt bedrijven een gericht en effectief opleidingsplan voor hun medewerkers te ontwikkelen.

Gezien de zeer specifieke aard van de vraagstelling verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze adviseurs.

 

Informatie aanvragen