Coaching

It's good to have
someone in your corner

It's good to have someone in your corner

In sommige gevallen is de aard van de situatie zo specifiek of vertrouwelijk, dat een groepstraining niet gewenst is. In die gevallen kan Personal Coaching een zeer effectieve manier zijn om snel en hoogwaardig resultaat te behalen.

Binnen het topmanagement wordt vaak gebruik gemaakt van een Personal Coach als sparringpartner bij complexe beslissingstrajecten of voor zelfreflectie. Personal Coaching is echter niet alleen voorbehouden aan het topmanagement. Personal Coaching kan bijvoorbeeld ook een effectieve bijdrage leveren aan het verbeteren van het potentieel en de groeimogelijkheden van medewerkers. Zeker na de wet Poortwachter komen steeds meer bedrijven erachter dat Personal Coaching een effectieve manier is om werknemers duurzaam gemotiveerd en effectief te houden.

Door onze sterk confronterende, maar altijd opbouwende benadering kunnen mensen in korte tijd hun persoonlijke effectiviteit vergroten door nieuwe inzichten en blijvende gedragsveranderingen.

De duur van de Personal Coaching wordt altijd zo kort mogelijk gehouden. Van tevoren stelt een van onze adviseurs samen met u de doelstelling van de begeleiding op. Voor deze dienst geldt, net als bij groepstrainingen, het no-cure-no-pay principe.

Voor meer informatie over Personal Coaching, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze adviseurs.

 

Informatie aanvragen