Ardens Management Trainingsprogramma

Learn to be an effective
manager by practice

Learn to be an effective manager by practice

Ardens Management Trainingsprogramma

"The best leaders inspire by example. When that is not an option,
brute intimidation works pretty well too." (despair.com)

Iedereen kent ze, de medewerkers die uitblinken in hun vak en daarom tot manager worden benoemd. Intelligentie en vakkennis zijn echter geen garantie voor goed leiderschap. Vaak proberen mensen in een dergelijke situatie hun onzekerheid en gebrek aan overwicht te compenseren met een arrogante houding en dreigementen. Kortom, uitingen van frustratie en onmacht. Dit resulteert in beslissingen die over het algemeen weinig draagvlak hebben op de werkvloer.

Managers die bovenstaand gedrag vertonen zijn vaak zelf ook niet gelukkig met hun gedrag, maar kennen eenvoudigweg geen andere manier om mensen aan te sturen. Een goede training kan de effectiviteit van een manager aanzienlijk vergroten, waardoor niet alleen hijzelf maar ook zijn medewerkers beter en met meer plezier zullen functioneren.

Het Ardens Management Trainingsprogramma biedt managers op alle niveaus een gedegen, praktijk gerichte basis om hun vak effectiever uit te voeren. Alle trainingen bestaan uit een combinatie van groepstraining en persoonlijke begeleiding.

Voor meer informatie over het Ardens Management Trainingsprogramma of een van onze andere trainingsprogramma's, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen om onze brochure aan te vragen of om een vrijblijvende kennismakingsafspraak te maken met een van onze trainers.

 

Informatie aanvragen