Ardens Communicatie Trainingsprogramma

Fire up your
communication skills

Fire up your communication skills

Ardens Communicatie Trainingsprogramma

"Communication works for those who work at it."
(John Powell)

Er gaat nogal wat tijd en geld verloren doordat mensen slecht communiceren. Collega's praten langs elkaar heen, maar denken dat ze het allebei over hetzelfde hebben. Carrièrekansen worden beperkt, zonder dat mensen zich realiseren wat hiervan de oorzaak is.

Zelfs als mensen zich realiseren dat gebrekkige communicatieve vaardigheden de oorzaak zijn van veel frustraties, problemen en inefficiëntie, zijn ze vaak niet in staat hier zelf verandering in aan te brengen omdat hiervoor een goed begrip van het communicatieproces is vereist.

Het "Ardens Communicatie Trainingsprogramma" biedt zowel de startende professional als de ervaren medewerker communicatietrainingen die hen in staat stellen om het communicatieproces te beheersen en te sturen.

Voor meer informatie over het Ardens Communicatie Trainingsprogramma of een van onze andere trainingsprogramma's, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt daar onze brochure aanvragen of een vrijblijvende kennismakingsafspraak maken met een van onze trainers.

 

Informatie aanvragen